Epic Aliens Sa-Mp

Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Forum Oficial Epic Aliens Sa-MP


  Regulament Epic Aliens Sa-Mp

  avatar
  Admin
  Admin

  Mesaje : 7
  Data de înscriere : 13/07/2013

  Regulament Epic Aliens Sa-Mp Empty Regulament Epic Aliens Sa-Mp

  Mesaj Scris de Admin la data de Sam Iul 13, 2013 10:56 pm

  1. Bine ati venit pe forumul comunitatii Epic Aliens Sa-Mp

  2. Mesajele
  a) Nu se incurajeaza sub nici o forma goana dupa post-uri. Nu se incurajeaza mesajele si interventiile fara un continut real si util forumului. Scrieti un mesaj doar daca aveti ceva de spus in legatura cu subiectul (topicul). Nu se admite devierea subiectului prin mesaje in afara de subiect (off topic). Nu se ofera absolut nici un premiu celui care depaseste recordul de posturi pe zi.
  b) Este de dorit a se evita abaterea de la profilul sectiunilor acestui forum (topic nou, deschis intr-o sectiune neadecvata). In acest fel, informatiile vor sta corect sortate, iar moderatorii vor avea mai putin de munca. De asemenea, este obligatorie folosirea optiunii de cautare (search) pentru a vedea daca subiectul pe care doriti sa il dezbateti, sub forma initierii unui nou topic, nu a fost deja discutat.
  c) Nu este permisa sub nici o forma folosirea unui limbaj necivilizat si/sau obscen, antisemit sau rasist.
  d) Nu este permisa sub nici o forma folosirea unui limbaj tip "mirc" (daka, k, lol etc.) si nici a scrierii cu sh, tz, k pe forum etc. Punem accent pe calitatea mesajului (atat din punct de vedere al continutului cat si ca mod corect de redactare in limba romana) si nu pe "cantitatea" sa. Mesajul va fi scris, la alegere, cu sau fara folosirea diacriticelor.
  e) Nu este permis atacul la persoana. Nu atacati persoanele ci ideile lor.
  f) Fiecare membru al forumului este responsabil pentru ceea ce scrie. Administratia acestui forum nu isi asuma responsabilitatea privind opiniile dumneavoastra.
  g) Este de dorit a se evita citarea intregului mesaj al unui utilizator daca acel post se afla imediat deasupra sau la o distanta mica (6-8 mesaje) de locul in care va fi citat. In schimb, se pot cita si comenta pasaje ale unui post din aceeasi subpagina sau se poate folosi adresarea directa catrea un alt utilizator. Respectarea acestui punct duce in final la ocuparea spatiului pe server cu informatie utila in detrimentul celei redundante.
  h) Forum-ul nu trebuie confundat cu un chat. Drept urmare, se pedepseste folosirea in exces a pictogramelor emotive. Pentru discutia personala intre doi membri exista functia de mesagerie privata.
  i) Este recomandata evitarea folosirii in exces a functiei de atasare a fisierelor.
  j) Nu este permisa postarea unui mesaj in mai multe sectiuni cu scopul de a atrage o atentie sporita.
  k) Nu se accepta post-area de link-uri catre alte site-uri cu scopul de a face reclama. Se accepta link-uri doar atunci cand firul discutiei o cere.
  l) Orice mesaj care indeamna la participarea in jocuri piramidale este interzis !
  m) Useri de pe forum nu au voie sa traga la raspundere greslelile altui user exista moderatori si admini pentru acest lucru.


  3. Conturi si setari
  a) Nu se accepta clonele . Nu se considera o clona un nou cont facut de un user al carui vechi cont a fost sters. Daca un user este restrictionat (ban, banned) si creeaza un cont pe care il foloseste pentru a ocoli respectiva sanctiune, ambele conturi vor fi sterse si ip-ul va fi blocat.
  b) Nu este permisa includerea in semnatura, nick sau avatar a nici unui link catre un site sau forum. Pentru astfel de cazuri aveti in profil optiunea "Pagina personala". Semnatura va contine doar date despre masina si/sau date personale. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile, nick-urile si avatar-urile ce incalca acest subpunct.
  c) Avatar-urile, titulatura personalizata, semnaturile si nick-urile nu trebuie sa aiba tenta antisemita, rasista sau obscena.
  d) Conturile nou infiintate care in decurs de 3 luni nu sunt activate vor fi sterse.
  e) Nu vor fi sterse conturile, activate si folosite, ale utilizatorilor cu 0 mesaje.


  4. Confidentialitatea
  a) Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor in rezolvarea unor incalcari ale prezentului regulament.
  b) Orice informatie introdusa de un utilizator este stocata in baza de date.
  c) Orice actiune de moderare a persoanelor autorizate (administratori sau moderatori) este stocata in baza de date.
  d) Informatiile personale nu vor fi dezvaluite catre terti fara consimtamantul respectivului membru decat in cazurile prevazute de lege. Administratorii si moderatorii nu pot fi facuti responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot sa duca la compromiterea datelor.
  e) Acest forum utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a stoca informatiile pe calculatorul utilizatorului. Aceste fisiere cookie nu contin informatii despre alte aplicatii ci sunt folosite exclusiv pentru usurarea navigarii pe forum.
  f) Adresele de email sunt utilizate doar pentru confirmarea inregistrarii dumneavoastra ca utilizator, pentru trimiterea unei noi parole daca ati uitat-o pe cea curenta si pentru notificarea la cerere asupra anumitor evenimente ca apar pe forum (raspuns la mesajul dumneavoastra, primirea unui mesaj privat ...).
  g) Administratorii forumului isi rezerva dreptul de a va contacta ocazional in vederea informarii asupra unor probleme specifice forumului.


  Conducerea are dreptul sa modifice oricand prevederile Regulamentului.
  Recomandam adminilor si jucatorilor sa citeasca periodic acest regulament pentru a lua la cunostinta ultimele actualizari ale acestuia.
  Conducerea isi rezerva dreptul total in actiunile facute, iar un user privilegiat al acestui server/forum nu are dreptul de a cere explicatii de ce anume sa infaptuit acea actiune.

  Va multumim !!!

   Acum este: Dum Iul 05, 2020 5:27 pm